Over ons

Als een bloeiend familiebedrijf uit Roosendaal hebben we een jarenlange ervaring en expertise opgebouwd in de energiesector. Deze rijke geschiedenis heeft ons geleerd dat kwaliteit en service de pijlers zijn waarop langdurige relaties worden gebouwd. We zijn er trots op dat we deze waarden met passie overdragen naar Coppens Klimaat.

Afspraak inplannen

Onze focus

Ons team begrijpt dat klimaatbeheersing een cruciale rol speelt in het creëren van een comfortabele leefomgeving. Of het nu gaat om verwarming, koeling, ventilatie of duurzame energieoplossingen, wij staan voor jou klaar om op maat gemaakte systemen te ontwerpen, te installeren en te onderhouden die aan jouw specifieke behoeften voldoen.

Wat Coppens Klimaat onderscheidt, is niet alleen onze technische vaardigheid, maar ook onze toewijding en service. Onze expertise in duurzame technologieën stelt ons in staat om innovatieve en energiezuinige opties te bieden die zowel het milieu als jouw portemonnee ten goede komen.

Een team van specialisten

Of je nu op zoek bent naar een efficiënte verwarmingsinstallatie of een airco. Coppens Klimaat staat voor je klaar. Onze toewijding aan kwaliteit, service en duurzaamheid loopt als een rode draad door alles wat we doen. We nodigen je uit om deel uit te maken van de Coppens-familie en samen te werken aan een comfortabele en groene toekomst.

Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom om meer te weten te komen over de Daikin-airco’s die wij aanbieden. Wij zijn er trots op om jou hoogwaardige producten te leveren die jouw comfort naar een hoger niveau tillen en tegelijkertijd energiebesparingen opleveren. Bij Coppens Klimaat streven we ernaar om jouw partner te zijn in het creëren van een aangename en gezonde leef- en werkomgeving.

neem contact op