Onderhoud en service

Wil je zeker weten dat je warmtepompen en aircosystemen altijd optimaal blijven presteren en kunt genieten van alle voordelen. Bij Coppens Klimaat zorgen wij ervoor dat je warmtepompen en aircosystemen altijd in topvorm blijven, zodat jij het beste rendement blijft halen.

Goed onderhoud is belangrijk

De aanschaf van een warmtepomp of een aircosysteem is een grote investering. Het is dan ook fijn als deze investering lang meegaat. Om bij te dragen aan de levensduur van jouw warmtepomp of aircosysteem hebben wij verschillende onderhoudscontracten. Een klein defect kan er namelijk al voor zorgen dat je warmtepomp en aircosysteem niet goed meer werkt en je dus minder rendement haalt.

Ook is het belangrijk om je systemen jaarlijks professioneel te laten reinigen zodat vuil er nooit voor zorgt dat je systemen minder goed werken. 

De voordelen van een onderhoudscontract

  • Doordat je jouw warmtepomp en aircosysteem goed onderhoudt, blijven deze altijd maximaal presteren!
  • Doordat je jouw warmtepomp en aircosysteem goed onderhoudt, haal jij het maximale uit de levensduur van je systemen.
  • je zorgt dat je koudemiddel altijd bijgevuld is en dat het aircosysteem jaarlijks gecontroleerd wordt op eventuele lekkage of andere mankementen.
  • Je bent 100% verzekerd van een veilig en maximaal presterend systeem

Blijf genieten van je systemen

Schone en goed onderhouden aircosystemen en warmtepompen zorgen voor goede, gezonde leefomgevingen. Wil jij ervan verzekert zijn dat je systemen jaar in jaar uit maximaal blijven presteren? Wil jij altijd het maximale rendement uit je investering halen? Sluit dan nu een onderhoudscontract af bij ons!

Heb je al een warmtepomp of aircosysteem en wil je weten of wij deze ook kunnen onderhouden? Wij kijken graag met je mee!

neem contact op